10 Juli 2021

10.00u -
13.00u

Landschapspark Bulskampveld-Drongengoed

, Prinsevelddreef 2, 9990 Maldegem

Ik doe mee!

Beste leden

Beste sympathisanten

De Vlaamse overheid lanceerde een projectoproep voor de selectie van landschapsparken in Vlaanderen. Het doel is om een integraal beheer van de betrokken gebieden met kansen voor natuur, landbouw, landschap, recreatie en toerisme, … te ontwikkelen.

De Groen groepen Aalter, Maldegem, Beernem, Oostkamp en de Groene Provincieraadsleden van West- en Oost-Vlaanderen doen een oproep aan de gemeentebesturen om een kandidatuur in te dienen om een landschapspark Bulskampveld-Drongengoed te realiseren.

Om ons voorstel bekend te maken en iedereen warm te maken voor dit fantastische nieuwe landschapspark voeren we op zaterdag 10 juli actie.

Vanuit de verschillende gemeenten vertrekt een fietstocht. Om 10u komen we samen aan Prinsevelddreef 2 in Maldegem. Daar start de fietstocht vanuit Maldegem. Om 11u.30 komen we samen op de brug in de Hoekestraat, Knesselare. We ‘toosten’ met enkele lokale producten en drukken onze wens uit voor één groot Vlaams Park Bulskampveld-Drongengoed. Ook de pers is op dat uur uitgenodigd door ons Vlaams Parlementslid Mieke Schauvliege.   

Kom je ook meefietsen? We vertrekken om 10u.00. Het startpunt en de routes vind je hier: route vanuit Maldegem, route vanuit Beernem, route vanuit Aalter

Hopelijk zijn we met velen!

En na de actie trakteren we!

Tot zaterdag 10 juli. Familie en vrienden welkom!

Groen Maldegem

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.